Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διάθεση των προϊόντων στο www.pregnancy-gifts.gr γίνεται κατόπιν προσεκτικής επιλογής προκειμένου να πληρούν τις αναγραφόμενες προδιαγραφές και να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Πριν την αποστολή της παραγγελίας γίνεται ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι θα παραλάβετε τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εάν παραλάβετε την παραγγελία σας και διαπιστώσετε φθορά (σπασμένο προϊόν) που έχει προκληθεί κατά τη μεταφορά από το κατάστημα εώς το χώρο σας (με ευθύνη της εταιρείας Courier) παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-5450757, 6971628014 & 698 3363981 προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα από την εταιρεία μεταφοράς.

Πολιτική Επιστροφών για Ρούχα, Εσώρουχα & Μαγιό

Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η αγορά δεν σας ικανοποιήσει παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας – εντός 4 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας – στα τηλέφωνα: 210-5450757, 6971628014 & 698 3363981 για να αναφέρεται το λόγο της επιστροφής του προϊόντος.

1. Μπορεί να γίνει αλλαγή σε νούμερο εφόσον το προϊόν και η συσκευασία είναι άθικτα.

2. Να σας στείλουμε έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας, εντός 30 ημερών.

3. Να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σας χρέωση αποστολής.

Πολιτική Επιστροφών για όλα τα είδη (εκτός από τα είδη ένδυσης)

Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η αγορά δεν σας ικανοποιήσει παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας – εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας – στα τηλέφωνα: 210-5450757, 6971628014 & 698 3363981 για να αναφέρεται το λόγο της επιστροφής του προϊόντος.

Μπορεί να γίνει επιστροφή εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι άθικτα και:

α) Να σας στείλουμε έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας, εντός 30 ημερών.

β) Να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σας χρέωση αποστολής.

Αλλαγές

Μπορεί να γίνει αλλαγή εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι άθικτα.

Αλλαγές σε νούμερο γίνονται δεκτές. Σε αυτή την περίπτωση εμείς πληρώνουμε το μισό courier. Σας παρακαλούμε όταν παραλάβετε και διαπιστώσετε ότι θέλετε άλλο νούμερο απο αυτό που παραγγείλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-5450757, 6971628014 & 698 3363981.

Για επιστροφές που αφορούν την Κύπρο

 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως πριν την αποστολή των προϊόντων ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι έχετε παραγγείλει τα σωστά μεγέθη -αν πρόκειται για είδη ρουχισμού-
με στόχο την αποφυγή επιστροφών που αφορούν λάθος επιλογές στα μεγέθη.
 
Ωστόσο αν κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποιήσει ή χρειαστεί αλλαγή με άλλο μέγεθος από αυτό που σας έχουμε αποστείλει, η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με χρέωση του πελάτη αφού προηγηθεί
επικοινωνία με το κατάστημα.

Μόλις παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα και εφόσον αυτάείναι σε άριστη κατάσταση ( δεν έχουν κοπεί ταμπελάκια, δεν έχουν φθορές, δεν έχουν πλυθεί, σιδερωθεί ή χρησιμοποιηθεί) θα προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων που αφορούν την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων και θα λάβετε το αποδεικτικό της επιστροφής στο e-mail σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας στείλουμε άλλα μεγέθη ή άλλα προϊόντα θα πρέπει να γίνει εκ νέου παραγγελία με τα επιθυμητά προϊόντα.
 
 
Συνοπτικά τα βήματα επιστροφών-αλλαγών:
 
1.Επιστροφή προϊόντων με χρέωση πελάτη
2.Επιστροφή από το κατάστημα της αξίας των επιστρεφόμενων προϊόντων ( εφόσον τα έχουμε παραλάβει και είναι σε άριστη κατάσταση)
3.Πραγματοποίηση  από εσάς νέας παραγγελίας με τα επιθυμητά προϊόντα.
 
 
Ευχαριστούμε πολύ.