Μόδα εγκυμοσύνης, Ρούχα εγκυμοσύνης, Χρήσιμες Συμβουλές

9 χρήσιμα tips για αγορά ρούχων εγκυμοσύνης online

Διανύεις την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου…  και ενώ οι μήνες περνούν και η σιλουέτα αλλάζει κάποια στιγμή συνειδητοποιείς  ότι πλέον δεν χωράς στα ρούχα σου! Ουπς! Και τώρα;

Τώρα έχει έρθει η ώρα να χτίσεις έξυπνα την γκαρνταρόμπα εγκυμοσύνης σου με όλα όσα χρειάζεσαι. Επειδή, όμως, στο διαδίκτυο θα συναντήσεις μια πληθώρα ρούχων εγκυμοσύνης, διαφόρων brands, διαφόρων τιμών, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε με 9 χρήσιμα tips.

Μετά από έρευνα, όλες οι μέλλουσες μαμάδες  μας είπαν τα παρακάτω:

  • Επειδή η σιλουέτα διαρκώς αλλάζει χρειάζονται ρούχα κομψά που να τις ομορφαίνουν. Να είναι άνετα και πρακτικά και να αισθάνονται καλά όταν τα φορούν.
  • Είναι βασικό τα  ρούχα εγκυμοσύνης να μη σφίγγουν, να μη πιέζουν και να είναι απαλά  με το δέρμα.  Λογικό εάν σκεφτείς πως, λόγω των ορμονικών αλλαγών στην εγκυμοσύνη, το δέρμα συνήθως γίνεται πιο ευαίσθητο οπότε είναι σημαντικό τα ρούχα να είναι απαλά και φιλικά με το δέρμα.
  • Τα ελαφριά και ποιοτικά υφάσματα διατηρούν τη φυσιολογική θερμοκρασία στο σώμα  χωρίς να ζεσταίνουν περισσότερο από το φυσιολογικό, κάτι που συμβαίνει με τα συνθετικά  υφάσματα.
  • Είναι πολύ βολικά τα ρούχα που συνδυάζουν εγκυμοσύνη και θηλασμό γιατί μπορούν να φορεθούν και σε όλη τη διάρκεια του θηλασμού!
  • Ιδανικά προτιμούν να αγοράζουν ρούχα εγκυμοσύνης που θα παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα και μετά την εγκυμοσύνη.

Συλλέγοντας λοιπόν πληροφορίες από πολλές  μέλλουσες μανούλες σε συνδυασμό με τη δική μας εμπειρία σας δίνουμε τα παρακάτω Tips ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή στην αγορά των ρούχων εγκυμοσύνης.

Χρήσιμα Tips για αγορά ρούχων εγκυμοσύνης:

  1. Τα ρούχα εγκυμοσύνης πρέπει να είναι απαλά με το δέρμα σας και να μην πιέζουν. Επομένως, θα πρέπει να δείτε τη σύνθεση πριν αγοράσετε. Υφάσματα όπως Bamboo, viscose, modal, cotton […] είναι φιλικά και απαλά με το δέρμα. Τα ελαφριά και ποιοτικά υφάσματα διατηρούν τη φυσιολογική θερμοκρασία στο σώμα  χωρίς να ζεσταίνουν περισσότερο από το φυσιολογικό, κάτι που συμβαίνει με τα συνθετικά  υφάσματα.
  2. Τα ρούχα εγκυμοσύνης πρέπει να είναι ελαστικά για να έχουν σωστή εφαρμογή σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
  3. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι ρούχα αγοράζετε. Την ποιότητα, την προέλευση, τη σύνθεση, το Brand. Αναζητήστε εταιρείες και e-shop που σας προσφέρουν ελεύθερα όλες αυτές τις πληροφορίες.
  4. Είναι σημαντικό να προσφέρετε στον εαυτό σας όμορφα, ποιοτικά και καλαίσθητα ρούχα γιατί το αξίζετε! Όχι μόνο γιατί θα είναι άνετα και κομψά, αλλά γιατί θα σας κάνουν να νιώθετε πραγματικά όμορφα, αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής σας!
  5. Είναι πολύ βασικό να επιλέγετε το σωστό νούμερο για την περίπτωση σας. Προτείνουμε: να συμβουλεύεστε το μεγεθολόγιο και όταν έχετε αμφιβολία σχετικά με την επιλογή του μεγέθους να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το κατάστημα για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε σωστά.
  6. Εάν πρόκειται για online αγορά βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε από αξιόπιστο κατάστημα. Δείτε τη διεύθυνση, τα τηλέφωνα, τους όρους αλλαγής-επιστροφής κτλ. Είναι καλό οι αλλαγές να γίνονται εύκολα και να έχετε τη σωστή εξυπηρέτηση ανάλογα με την περίπτωσή σας.
  7. Εάν το online κατάστημα διαθέτει φυσικό χώρο για δοκιμή και αγορά ρούχων και είναι κοντά σας, μπορείτε να το επισκεφτείτε για να δείτε από κοντά την ποιότητα των ρούχων και την εφαρμογή στη σιλουέτα σας.
  8. Εάν θέλετε να θηλάσετε προτιμήστε ρούχα εγκυμοσύνης & θηλασμού 2 σε 1 που θα σας λύσουν τα χέρια και κατά τη διάρκεια του θηλασμού!
  9. Προτιμήστε να αγοράζετε ρούχα εγκυμοσύνης που θα τα φορέσετε και μετά την εγκυμοσύνη επομένως είναι value for money!

Γιατί να επιλέξεις το Pregnancy-Gifts

Στο Pregnancy Gifts είμαστε περήφανοι που μπορούμε να σου παρουσιάσουμε μια τεράστια συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ εγκυμοσύνης και θηλασμού που πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια!

Επιπλέον  τα ρούχα μας έχουν υπέροχη εφαρμογή ακόμα και αν δεν είσαι έγκυος.

Μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε στα τηλέφωνα: 2105450757 & 6983363981.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *