Μόδα εγκυμοσύνης, Ρούχα εγκυμοσύνης, Χρήσιμες Συμβουλές

Ρούχα εγκυμοσύνης: Δείξε πιο αδύνατη με αυτά τα 6 tips!

Όσο ευτυχισμένη κι αν είσαι με την εγκυμοσύνη σου, όσο περήφανη κι αν νιώθεις που δημιουργείς ζωή, σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα αισθάνεσαι λίγο άβολα με τη σιλουέτα σου που διαρκώς αλλάζει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό!
Το σώμα σου αλλάζει, η κοιλίτσα φουσκώνει, το στήθος μεγαλώνει, τα άκρα πρήζονται και δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις την προσωρινή νέα σου εικόνα. Για να αισθανθείς καλύτερα με το σώμα σου και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου, ακολούθησε τα παρακάτω τεχνάσματα που θα χαρίσουν στην σιλουέτα σου ένα πιο ψηλόλιγνο εφέ.

6 στυλιστικά tips για να δείχνεις πιο αδύνατη

  1. Μην καμουφλάρεις την κοιλιά σου. Αντί να προσπαθείς να κρύψεις την φουσκωμένη κοιλίτσα σου (κάτι που από ένα σημείο κι έπειτα είναι αδύνατο), φρόντισε να την αναδεικνύεις. Επίλεξε ρούχα που είναι πιο στενά κάτω από το στήθος ή φόρα μια ζώνη ψηλά στην μέση. Με αυτόν τον τρόπο “τονίζεις” το πιο αδύνατο σημείο της γραμμής σου
  2. Δώσε έμφαση στο μπούστο. Το στήθος σου περνάει μέρες δόξας! Δεν είναι, λοιπόν, κρίμα να μην το αναδείξεις τραβώντας, παράλληλα, την προσοχή μακριά από τους πρησμένους σου αστραγάλους; Επίλεξε μπλούζες και φορέματα με ωραίες γραμμές ή σχέδια στο ντεκολτέ.
  3. Κρύψε έξυπνα τις «προσωρινές αδυναμίες» σου. Μήπως έχεις πάρει μερικούς παραπάνω πόντους στους μηρούς; Επίλεξε εντυπωσιακές τουνίκ και φόρεσε από κάτω μαύρο κολάν. Θα τραβήξει τα βλέμματα μακριά από σημεία του σώματος που θέλεις να «κρύψεις».
  4. Σωστή εφαρμογή. Εδώ τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας. Δεν θέλεις ούτε τα άχαρα φαρδιά ρούχα, αλλά ούτε και τα πολύ κολλητά του θα διαγράφουν κάθε ατέλεια. Επίλεξε ρούχα άνετα για το στήθος και την κοιλιά, όπως πουκάμισα και φορέματα, ενώ στην βραδινή ψύχρα προτίμησε για προστασία ζακέτες και πουλόβερ. Πρόσεξε, βέβαια, όλα τα παραπάνω να εφαρμόζουν σωστά στους ώμους. Εάν η εφαρμογή στους ώμους δεν είναι καλή, το αποτέλεσμα θα είναι χαλαρό και ογκώδες! Στα παντελόνια, μια smart επιλογή είναι όλα όσα είναι σχεδιασμένα για να σμιλεύουν την σιλουέτα χωρίς να πιέζουν.
  5. Πες “ναι” στα μονόχρωμα ρούχα ή αυτά με έξυπνο συνδυασμό χρωμάτων. Το μάτι τείνει να επικεντρώνει στο πιο ανοιχτόχρωμο σημείο. Επίλεξε λοιπόν έντονες αντιθέσεις μόνο όταν είσαι σίγουρη ότι τονίζουν το δυνατό σου σημείο (πρόσωπο, ώμοι, στήθος κτλ.). Διαφορετικά διάλεξε ένα μόνο χρώμα κάθε φορά ή ένα χρώμα με μικρές χρωματικές παραλλαγές. Έτσι θα δείχνεις πιο ψηλή και πιο αδύνατη.
  6. Κόψε πόντους. Το μαύρο, το σκούρο μπλε, το γκρι, το σοκολατί, το ανθρακί και γενικά τα σκούρα χρώματα, είναι χρώματα που αδυνατίζουν. Επένδυσε σε ένα total black look και δώσε χαρακτήρα στην εμφάνισή με αξεσουάρ (κοσμήματα, τσάντες, παπούτσια) σε έντονα χρώματα.

Τώρα ξέρεις! Οπότε, μπες στο Pregnancy Gifts και ανακάλυψε τα ρούχα που θα αναδείξουν τα δυνατά σου σημεία και θα σε κάνουν να νιώθεις πραγματικά όμορφα αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *