Μόδα εγκυμοσύνης, Ρούχα εγκυμοσύνης

Τα πιο ωραία ρούχα εγκυμοσύνης & θηλασμού έχουν όνομα: Seraphine!

Εάν αγαπάς το lifestyle και τη μόδα σίγουρα θα ξέρεις πως ένα από τα κορυφαία brand παγκοσμίως σε ρούχα εγκυμοσύνης & θηλασμού είναι η Seraphine. Την επιλέγουν από γνωστές bloggers και instagramers μέχρι κορυφαίοι stars του Hollywood.  Επίσης, εδώ και χρόνια είναι η No. 1 επιλογή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η αναγνώριση, φυσικά, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι! Ο οίκος σχεδιάζει προσεκτικά τις συλλογές για μέλλουσες μαμάδες ώστε τα ρούχα:

  • Να είναι κομψά και παράλληλα μοντέρνα.
  • Να μοιάζουν tailor made. Για αυτόν τον λόγο όλα τα ρούχα είναι προσεκτικά ραμμένα.
  • Να εφαρμόζουν τέλεια, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά, ώστε να αποτελέσουν μια διαχρονική επένδυση μόδας.
  • Να κατασκευάζονται από τα καλύτερα υφάσματα, που είναι απαλά, ελαστικά και φιλικά με το δέρμα σας.
  • Να είναι value for money

Μπορείς κι εσύ να κάνεις δικό σου το αγαπημένο κομμάτι Seraphine! Το www.pregnancy-gifts.gr διαθέτει όλη τη συλλογή του βραβευμένου ευρωπαϊκού οίκου στην Ελλάδα.

Με ένα κλικ στο www.pregnancy-gifts.gr μπορείς να βρεις μπλούζες και φορέματα εγκυμοσύνης και θηλασμού, παντελόνια και κολάν, παλτό και μπουφάν, πιτζάμες, καλσόν, εσώρουχα και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για την γκαρνταρόμπα σου.

Τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις και να επιλέξεις όλα τα αγαπημένα σου ρούχα μέσα από το www.pregnancy-gifts.gr ! Και το πιο σημαντικό: εξασφαλίζεις καθοδήγηση για την επιλογή του σωστού μεγέθους και έχεις την δυνατότητα αλλαγής με τον πιο εύκολο τρόπο.

Ακόμα καλύτερα; Εάν μένεις εντός Αττικής, μπορείς να κλείσεις ραντεβού στα τηλέφωνα:  2105450757 & 6983363981 και επισκεφτείς το showroom του Pregnancy Gifts, να δεις τα ρούχα από κοντά και να τα δοκιμάσεις πριν αγοράσεις!

Μάθε κι αυτό! Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της Seraphine είναι τα νυφικά εγκυμοσύνης και τα επίσημα φορέματα σε εντυπωσιακά σχέδια και σε τιμές που δεν θα πιστεύεις.

Ακολούθησέ μας σε Facebook , Instagram και Pinterest για να βλέπεις πάντα πρώτη τα νέα σχέδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *