Μόδα εγκυμοσύνης, Ρούχα εγκυμοσύνης

Ρούχα εγκυμοσύνης απαλά σαν χάδι

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων:

α) Εκείνοι που, όταν δεν βγαίνουν από το σπίτι, παραμένουν όλη μέρα στην μαλακή, τρυφερή αγκαλιά της πιτζάμας τους

β) και εκείνοι που με το που σηκωθούν αλλάζουν σε κάτι βολικό και άνετο.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο χαλαρά και ευκολοφόρετα ρούχα εγκυμοσύνης της συλλογής του Pregnancy-gifts.gr . Ρούχα για εγκύους από ελαστικά υφάσματα, που δεν πιέζουνδεν ενοχλούνδεν περιορίζουν τις κινήσεις και είναι απαλά σαν χάδι.

Σουτιέν Εγκυμοσύνης

Μπορεί η πιο απολαυστική κίνηση , όταν μπαίνεις σπίτι, να είναι να αφαιρέσεις το σουτιέν, ωστόσο το στήθος στην εγκυμοσύνη χρειάζεται στήριξη. Εάν, λοιπόν, θέλεις ένα μαλακό σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού που να στηρίζει το στήθος και να νιώθεις πολύ άνετα φορώντας το, επένδυσε στο Samantha. Είναι φτιαγμένο από από υπερ απαλό, ελαστικό, υποαλλεργικό, αντιβακτηριδιακό και φιλικό προς το δέρμα ύφασμα bamboo. Δεν έχει ραφές και προσφέρει στήριξη στο στήθος. Διαθέσιμο σε σετ των 2 σε 4 musthave χρώματα (λευκό-μαύρο & γκρι-ροζ).

Δες όλα τα σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού εδώ.

Κολάν Εγκυμοσύνης

Τα κολάν εγκυμοσύνης του Pregnancy-Gifts έχουν γίνει ανάρπαστα για την άψογη εφαρμογή και τα έξυπνα υφάσματα που προσφέρουν στήριξη και κάλυψη χωρίς να πιέζουν. Top στην λίστα μας το Tammy Bamboo σε τρία υπέροχα χρώματα (μαύρο, γκρι και ναυτικό μπλε), το all time classic Holi και πολλά άλλα σχέδια με άνετη εφαρμογή για κάθε προτίμηση.
Δες τη μεγαλύτερη συλλογή με κολάν εγκυμοσύνης εδώ.

Πιτζάμες & Νυχτικά Εγκυμοσύνης

Σε αυτήν την κατηγορία όλες οι επιλογές είναι υπεράνετες, αρκεί μόνο να ξεκαθαρίσεις τι τύπος είσαι: του νυχτικού ή της πιτζάμας;

Εάν ανήκεις στην πρώτη, μια τέλεια επιλογή είναι το SleepingKit του Pregnancy-gifts.gr. Πρόκειται για ένα πρακτικό και άνετο σετ που περιλαμβάνει ρόμπανυχτικό και σουτιέν εγκυμοσύνης. Όλα από πολύ μαλακό, ελαστικό και βαμβακερό υλικό με τέλεια εφαρμογή. Το βράδυ φοράς το νυχτικό σου και το πρωί απλά προσθέτεις τη ρόμπα για extra ζεστασιά.

Άλλες πρακτικές επιλογές νυχτικού είναι τα MeadowPink ParisJaya και Georgia Bamboo

Εάν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε πιτζάμες εγκυμοσύνης και θηλασμού  KarenEugeniaCamille Bamboo θα γίνουν το άλλο σου μισό. Διάλεξε το χρώμα που αγαπάς και δεν θα τις αποχωριστείς πρωί και βράδυ!

Δες τα πιο άνετα ρούχα ύπνου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης & του Θηλασμού εδώ.

Μπλούζες Εγκυμοσύνης

Σε αυτήν την κατηγορία τα πάντα είναι θέμα προσωπικής επιλογής, καθώς κάποιοι προτιμούν τα basic αμάνικα μπλουζάκια και κάποιοι άλλοι τα αφράτα φούτερ.

Επειδή, όμως, οι επιλογές είναι άπειρες, δες όλες τις μπλούζες εγκυμοσύνης εδώ.

Αθλητικά Ρούχα Εγκυμοσύνης

Σίγουρα, το είδες να ‘ρχεται! Γιατί τι είναι πιο βολικό και άνετο από μία φόρμα εγκυμοσύνης; Τίποτα! Ίσως μόνο τα κολάν. Οι προτάσεις μας για χαλαρές καθημερινές εμφανίσεις περιλαμβάνουν τα bestseller HadleyKian.

Τώρα μάθε και κάτι ακόμα…..Μπορείς να τα φορέσεις όλα και μετά τη γέννηση του μωρού σου! Τέλειο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *