Mother's blog, Ψυχαγωγία

15+1 ταινίες με θέμα την εγκυμοσύνη…

Είσαι έγκυος οπότε διακαιωματικά αξίζεις που και που να ξαπλώσεις άνετα στον καναπέ και να απολαύσεις μία ταινία. Φόρα τα πιο άνετά σου ρούχα ή τις πιο χουχουλιάρικες πιτζάμες σου και επίλεξε μια από τις παρακάτω ταινίες. Γέλα, κλάψε και ταυτίσου ελεύθερα! Αυτές είναι οι 15+1 ταινίες με θέμα την εγκυμοσύνη :

  1. Look Who’s Talking(1989)- Κλασική αγαπημένη κωμωδία. Το ίδιο το έμβρυο περιγράφει τις τραγελαφικές καταστάσεις που βιώνει η μητέρα του.
  2. Look Who’s Talking Too(1990)- To sequel της αγαπημένης κωμωδίας με ένα δεύτερο αυθάδικο μωρο on the way.
  3. Junior(1994) – O  Arnold Schwarzenegger μένει έγκυος ως μέρος ενός επιστημονικού πειράματος και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!
  4. Nine Months(1995)– Ο άρχοντας της ρομαντικής κωμωδίας Hugh Grant ανακαλύπτει πως η καλή του περιμένει παιδί και αυτός είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει το διθέσιο αμάξι του και το ανέμελο lifestyle του για να νοικοκυρευτεί.
  5. Father of the Bride Part II(1995) – Δεν χρειάζεται να έχεις δει το πρώτο μέρος για να απολαύσεις τον Steve Martin να προσπαθεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία όχι μόνο την εγκυμοσύνη της κόρης του αλλά και την απροσδόκητη εγκυμοσύνη της γυναίκας του.
  6. The Object of My Affection(1998)- Η Jennifer Aniston, έγκυος ούσα, εγκαταλείπει το αγόρι της και αποφασίζει να μεγαλώσει το παιδί της με τον κολλητό της με τον οποίο είναι κρυφά ερωτευμένη. (Netflix)
  7. Juno(2007) – Οσκαρική ταινία που ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα. Ακολουθεί τις περιπέτειες μια έφηβης που μένει καταλάθος έγκυος.
  8. Knocked Up(2007) –Μία από τις πιο διασκεδαστικές κωμωδίες. Διηγείται την ιστορία του party animal εργένη που αφήνει έγκυο την κοπέλα του one night stand. (Netflix)
  9. Baby Mama(2008) – Μια ανύπαντρη γυναίκα καριέρας, ετών 37, ανακαλύπτει ότι δεν είναι γόνιμη. Προσλαμβάνει τότε μια κοπέλα της εργατικής τάξης για να γίνει η παρένθετη μητέρα του παιδιού της. (Netflix)
  10. Labor Pains(2009) – Ακούγεται τρομακτικό αλλά είναι ξεκαρδιστικό μιας και η πρωταγωνίστριά μας δεν είναι καν έγκυος. Απλώς προσποιείται για να μη μπορέσει το αφεντικό της να την απολύσει.
  11. The Back-up Plan(2010)- Ρομαντική κομεντί με την Jennifer Lopez. Υποδύεται μια γυναίκα που μένει έγκυος μέσω εξωσωματικής και το μαθαίνει ακριβώς την ίδια ημέρα που γνωρίζει τον άντρα των ονείρων της. Και τώρα τι κάνουμε; (Netflix)
  12. First Comes Love(2013)- Εάν αναζητάς μια ταινία ευχάριστη αλλά λιγότερο «ελαφριά», μια καλή επιλογή είναι αυτό το ντοκιμαντέρ. Καταγράφει την ιστορία μιας 41χρονης γυναίκας από την Νέα Υόρκη που αποφασίζει να αποκτήσει παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της.
  13. 40 Weeks(2014) – Ένα ακόμη ντοκιμαντέρ με συνεντεύξεις γυναικών που αποκαλύπτει τις προσωπικές τους εμπειρίες από κάθε εβδομάδα κύησης.
  14. Bridget Jones’s Baby(2016) – Η τρίτη κατά σειρά ταινία της αγαπημένης ηρωίδας Bridget Jones που μένει έγκυος και δεν γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα. (Netflix)
  15. A Christmas Prince: The Royal Baby(2019)- Μια κωμωδία που βλέπεται ευχάριστα ακόμα και εάν δεν έχεις δει τις προηγούμενες δύο της τριλογίας. Fun fact: H πρωταγωνίστρια φορά πολλά από τα ρούχα εγκυμοσύνης Seraphine που είναι διαθέσιμα στο e-shop του www.pregnancy-gifts.gr . (Netflix)

Δική μας αγαπημένη! H ταινία «Love, Rosie», με την Lily Collins και τον γοητευτικό Sam Clafli. Μπορεί να μην έχει ως κεντρικό θέμα την εγκυμοσύνη, αλλά σίγουρα δείχνει πως μια απροσδόκητη κύηση μπορεί να σου αλλάξει την ζωή. Θα την λατρέψετε! (Netflix).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *